(Outdoor)Spa en Sauna(s)

Ontspannen onder de open hemel

Met een buitenspa kun je genieten van het warme water, terwijl de sterren aan de hemel staan. Maar ook als het sneeuwt of regent. Een buitenspa is fantastisch!!!
Onze spa is geschikt voor 6 personen. Vaak krijgen we de vraag: wat is het verschil tussen een spa, whirlpool, bubbelbad of jacuzzi? Niets, behalve dat jacuzzi een beschermde merknaam is. Bij ons staat een Wellis Spa. (Vanaf mei 2024)

Een verkwikkende sauna

In de Finse sauna wordt de lucht in de cabine sterk opgewarmd, waardoor je lichaam opwarmt. De infraroodcabine zorgt ervoor dat je lichaam wordt opgewarmd en niet de lucht. Beide sauna's staan naast elkaar, dus u kunt kiezen. In de saunaruimte is een inloopdouche.

Bubbelen in de whirlpool

Het is een bijzondere belevenis om in deze whirlpool te zitten. Het heerlijke bubbelende water, maar ook de verschillende kleuren van het water, maken het baden tot een bijzondere belevenis.

En dan relaxen....

In de saunaruimte staan heerlijke schommel-ligstoelen om te relaxen. Actief zitten kan bij de hoge bartafel, waar de jukebox zorgt voor muziek (radio of cd).