Gastenreviews

Reacties van onze gasten

Fantastisch huis
Over een uurtje checken we uit, moeten we helaas dit fantastische huis verlaten. Nog niet eerder in zo'n mooi en compleet ingericht huis gezeten! Helaas niet van alle luxe faciliteiten gebruik gemaakt: een goede reden om nog eens terug te komen! Het weer zat helaas niet erg mee, maar dat doet niets af aan de omgeving - wat een rust! Hartelijk dank dat we hier mochten verblijven
Jan en Patricia, 2019

Stijlvol
Een fantastische week Pfarrhaus! Zo dicht bij Nederland, maar zó anders: intrigerend vulkaanlandschap, oude romeinen, geweldige wandelingen…. En voor het huis niets dan complimenten: stijlvol en zéér compleet. We komen graag nog een keer terug!
Herberts 2019

onvergetelijk weekend
Een heerlijk huis op een werkelijk prachtige locatie. Alles klopte en de ontvangst was zeer vriendelijk. Mijn 50ste verjaardag gevierd met verschillende generaties, van jong tot oud. Een onvergetelijk weekend.
Bakker Jan, 2019

Mooi luxe huis
Een heel mooi, luxueus huis met meer dan voldoende ruimte voor 16 personen. Wij hebben een weekend lang genoten!!
Jan en Marie, 2019

een paradijsje.....
Wat een heerlijk weekend hebben we hier mogen beleven......... Niet alleen het weer was geweldig, maar de locatie en het landhuis waren helemaal super!! We hebben veel gebubbeld, de mannen gebiljart, ieder op z'n beurt ff de sauna in, films gekeken in de filmzaal, ge-tafel-voetbald... super gaaf allemaal! Ook heerlijk langs de rivier gefietst, allemaal ongelooflijk mooi.... Wat een paradijsje... Dankjewel.
Families Ten Have en Boerman, 2018

Het was geweldig!
Wij hebben hier in dit huis een fantastische midweek gehad bij gelegenheid van ons 40-jarig huwelijk. Een geweldig huis om dit te vieren. In de bioscoopzaal waar de kinderen en kleinkinderen voor opa en oma een geweldig filmpje hadden gemaakt. Het bubbelbad, de biljarttafel, voetbalspel, het huis waar ze verstoppertje speelden en ook niet te vergeten, de omgeving. Een weekend om nooit te vergeten en het zal altijd een supermooie herinnering blijven zo met ons allen samen. Het was geweldig !!!!!!!
Cato, 2018

Vriendenweekend
Een week-end, samen met onze geliefden, in een fantastisch huis, om nooit te vergeten!
Vrienden 2018