Uw gastheer en gastvrouw

heten u van harte welkom

Wij, André en Marjon van Oorschot, hopen dat u zult genieten van ons vakantiehuis De Oude Pastorie. We hebben ons best gedaan om het huis van binnen en van buiten optimaal in te richten. We houden zelf van veel luxe, maar ook van een zekere eenvoud. Deze beide zijn gecombineerd in dit prachtige vakantiehuis.

We vinden het fijn om bijzondere, monumentale panden in ere te herstellen en genieten er van om de pracht en praal van deze panden te delen met andere mensen. Deze villa stamt uit 1914 en heeft, totdat wij het huis kochten in 2004, aan de katholieke kerk behoord. We hebben het huis weer in ere hersteld, maar tevens de luxe van de 21e eeuw toegevoegd. Het is een heerlijk rustgevende plek om te verblijven.

Naast dit grootse pand hebben we enkele andere monumenten gerestaureerd. In 2004 zijn we gestart met de verbouw van De Oude Pastorie, ons eerste rijksmonument. Nu hebben we 4 vakantiehuizen, 3 in Duitsland en 1 in Nederland. Dit zijn alle monumentale huizen met veel historie. Daarnaast hebben we een monumentale boerderij in Lhee, bij Dwingeloo, waar we een Bed and Breakfast hebben. Op de fotootjes onderaan de pagina kunt u doorklikken naar de websites van deze huizen. B&B Lhee en Huize Tergast liggen in Drenthe. Landhaus Waldeifel en Ferienhaus "Im Kylltal" liggen in de Eifel. Het zijn allemaal luxe vakantiehuizen met eigen zwembad, bioscoop, sauna en/of whirlpool.

Als u bij De Oude Pastorie aankomt, wordt u verwelkomd door één van onze beheerders ter plaatse. Zij leiden u rond door het huis en zijn er om u te helpen bij vragen of problemen.

We hopen dat u een paar heerlijke dagen in De Oude Pastorie zult doorbrengen!

André en Marjon van Oorschot